TableTop
TableLeft
Mitä meille ja asiakkaillemme kuuluu ...?
TableRight
 
Highslide JS
 
Highslide JS
 
Highslide JS
 
Highslide JS
 
Highslide JS
 
Lazer -lisävalot ja RST-Steel Oy'n laadukkaat tuotteet - asennettuna!
Nyt palvelemme sinua myös Lazer Lampsin LED-lisävalojen myynnin ja asennuksien sekä ennen kaikkea myös muiden RST-Steel Oy'n tarjoamien laadukkaiden tuotteiden myynnin ja asentamisen osalta. Kun haluat näkyvyyttä pimeässä kelissä ajamiseen niin ota meihin yhteyttä ja pyydä tarjous!

Chiptuning optimoinnit
Pitkäaikainen yhteityökumppanimme Turbotec Oy päätti pistää alalla toimivat kilpailijat koville tekemällä ennennäkemättömät investoinnit dynamometrikalustoon ja ohjelmien kehitysympäristöön. Ajoneuvojen ohjelmointi on räjähdysmäisesti kasvanut viime vuosina ja tuonut samalla alalle myös kaikenlaista yrittäjää. Oikeanlaista Suomen ympäristössä toimivaa ohelmointia kehitetään nyt Jyväskylässa ja Oulussa huippunykyaikaisilla laitteilla, joten pystymme tarjoamaan asiakkaalle varmasti parasta laatua.
>> Lisää aiheesta chiptuning sivulta!

Kotisivut päivitetty uuteen uskoon!
Uusien tuotteiden ja palveluiden myötä teimme uusiksi koko paletin, jotta etsimäsi asiat löytyisi entistäkin helpommin. Päivityksen hoiti jälleen mallikkaasti pitkäaikainen yhteistyökumppanimme Mediaguru Jack Bacon, jonka palveluja lämpimästi suosittelemme!

Lisää toimitilaa ja palveluja!
Kovan kysynnän ja positiivisen markkinatilanteen vuoksi olemme tehneet investointeja reilusti viimeisen kahden vuoden aikana. Esimerkiksi olemme saaneet lisätilaa ja nostureita palvelemaan etenkin hyötyajoneuvoasiakkaita. Lisäksi olemme lisänneet palveluihin mm: automaattivaihteistojen huuhtelut ja 100% öljynvaihdot ja pyöränkulmien säädöt.
>> Katso lisätietoa palveluista!

Suomen Vahvimmat
Suomen Vahvimmat - vahva todiste Kamitecin luottokelpoisuudesta
Olemme saaneet Suomen Vahvimmat -sertifikaatin, joka on todiste yrityksemme luottokelpoisuudesta, luotettavuudesta ja erinomaisesta maksukyvystä. Meille myönnetty sertifikaatti kertoo asiakkaillemme, yhteistyökumppaneillemme, luotottajillemme ja muille sidosryhmillemme, että yhteistyö kanssamme on kestävällä pohjalla.

Liqui Molyn tuotteet nyt käytössämme
Öljy- ja kemikaali -toimittajamme on vaihtunut Liqui Molyksi, jonka tuotteet on todettu nykyaikaisiksi, laadukkaiksi ja arvostetuiksi sekä ennen kaikkea täydelliseksi ratkaisuksi asiakkaidemme tarpeisiin - myös hinnoiltaan!

Ajo-ohjeet muuttuneet toimitiloihimme!
Johtuen Immulan uuden asuinalueen tuomista liikennemuutoksista kannattaa tämä karttalinkki katsoa tarkkaan ennen matkaan ryhtymistä Kamitecille. Navigaattorit ei toistaiseksi näytä oikeaa reittiä. Kaksi vaarallista junaradan tasoristeystä on korvattu yhdellä junaradan alikululla. Metskörventieltä ja Mäntynummentieltä ei pääse enää suoraan Immulantielle, vaan kulku menee Purskorventietä pitkin Immulantielle. Suitiantieltä pääsee Immulantielle normaalisti. Tervetuloa!

Selkeyttä autosi huoltoraportointiin
Olemme vuoden 2014 alusta ottaneet käyttöön uuden laskutus / kirjanpito-ohjelman. Ohjelmiston toimittaa FuturSoft Oy joka kehittää johtavia ohjelmisto- ratkaisuja auto- ja tekniselle alalle. Asiakkaamme saavat jatkossa selkeämmän raportin tehdyistä töistä ja ajoneuvon tiedot tallennetaan rekisterinumeron perusteella tietokantaan. Seuraavaa huoltoa varatessa löytyy helposti viime huollossa tehdyt työt ja mahdolliset viat jotka viime huollossa on todettu.

Sijaisautopalvelu autosi huollon ajaksi
Kovan kysynnän vuoksi hankimme asiakkaiden käyttöön Volkswagn Polo sijaisauton.
Ajoneuvon vuokra on 35€/vrk sisältää 100km ajoa. Ylimenevät kilometrit 0.50€ / km
Halutessasi sijaisauton käyttöösi, ilmoitathan siitä ystävällisesti jo varatessasi aikaa huollolle.
Näin voimme varmistaa, että auto on aamulla valmiina käyttöösi.

Varoitus turboista!
Turboahdinmarkkinoilla tarjotaan tällä hetkellä aktiivisesti ns. "tehdaskunnostettuja" turboahtimia. Niitä markkinoitaessa pyritään luomaan mielikuva, että ne olisivat Garrettin, Borg Warnerin, Holsetin tai muiden virallisten ahdinvalmistajien huoltamia tai korjaamia, vaikka kyse on kopiovaraosilla kunnostetuista ahtimista, jotka eivät täytä alkeellisimpiakaan laatuvaatimuksia ja saattavat aiheuttaa moottorille suuren vahingon.

Suomen virallinen maahantuoja muun muassa Garrettin, Borg Warnerin ja Holsetin ahtimille on Turbotekniikka Oy. Maahantuoja ja valmistavat ahdintehtaat eivät ota mitään vastuuta näistä "tehdaskunnostetuista" ahtimista eivätkä myönnä niille minkäänlaista takuuta. Valmistavat ahdintehtaat eivät kunnosta tai välitä "tehdaskunnostettuja" turboahtimia jälkimarkkinoille.

Kari Patamaa aloitti VAG-asiantuntijana
Yrityksemme sai vahvistusta kun 14-vuoden työuran mm. Ford -autojen parissa tehnyt Kari Patamaa jatkoi uraansa Kamitecilla! Kari on uusin vahvistus VAG-asiantuntemukseemme ja hommat sujuu kuin vanhalta tekijältä!

Turboahtimia kaikenlaiselle kalustolle
Edustamme Honeywellin valmistamia Garrett, Cumminsin valmistamia Holset-merkkisiä, sekä BorgWarner Turbo Systemsin KKK- ja Schwitzer-ahtimia. Toimitamme myös Toyotan, Mitsubishin ja IHI:n ahtimia.
 
 
Ota yhteyttä ja kysy lisätietoja
 
TableBottom